Hjem » Globalt
Globalt

Ledende globalt og lokalt

Monster er ledende i rekrutteringsmarkedet når det gjelder å matche arbeidsgivere med de mest talentfulle kandidatene lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Monster Worldwide har en enestående internasjonal rekkevidde med tilstedeværelse i over 50 land rundt om i verden. Monsters lokale nettsider, sammen med våre globale samarbeidspartnere, gir Monster en global tilstedeværelse i over 60 land.

Globale og lokale
Ved å tilby våre kunder tjenester de har behov for lokalt og over hele verden, fortsetter Monster å være ledende innen nettrekruttering i Øst- og Vest-Europa og er den eneste aktøren som er til stede i alle større asiatiske markeder, deriblant India og Kina. For ytterligere å utvide vår globale rekkevidde, dannet vi en allianse med News Corporations australske virksomhet, News Limited.

Enten du er ute etter å ansette medarbeidere i USA, Norge, Irland eller India, har Monster det du trenger. Vi skreddersyr en rekrutteringsprosess for å dekke dine behov med alt fra vanlige stillingsannonser og målrettede bannerkampanjer til komplette rekrutteringsløsninger som støtter hele prosessen. Vår globale rekkevidde med lokal touch gjenspeiler vårt brede spekter av rekrutteringspakker og løsninger som er skreddersydde for å dekke dine rekrutteringsbehov, uansett hvor i verden du ønsker å rekruttere.

Nå flere kvalifiserte kandidater med Monsters globale og lokale tilstedeværelse. La vårt globale nærvær bidra til å bygge et team av medarbeidere i verdensklasse - lokalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om internasjonal rekruttering på Monster
Monster internasjonalt
Klikk her for å se Monsters globale tilstedeværelse.
Monsters lokale nettsider
Klikk her for å se en oversikt over Monsters lokale nettsider verden over
©2011 Monster - Alle rettigheter reservert - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW - V: 2018.23.0.54-301