Hjem » Monster for arbeidsgivere
For arbeidsgivere

Markedsledende innen rekruttering

Monster er markedsledende i Norden. Vi er for tiden Nordens mest besøkte kommersielle rekrutteringsnettsted, og hadde i snitt mer enn 1,75 millioner besøk hver måned i 2011. I vår CV-base har vi flere enn 9,5 millioner aktive CVer i Europa.

Monster jobber kontinuerlig med å tiltrekke seg besøkende av høy kvalitet til Monster.no, våre kunders stillingsannonser samt vår CV-database.
For at våre kunder også i fremtiden skal nå de rette kandidatene, jobber vi kontinuerlig med å markedsføre oss og våre kunder mot relevante grupper av kandidater på nettet, via sosiale medier i tillegg til mer tradisjonelle medier.


Innovative rekrutteringsløsninger for våre kunder


Med effektive rekrutteringsverktøy hjelper vi bedrifter og organisasjoner til å finne nøyaktig den kompetansen de behøver. Vi tilbyr sofistikerte og målrettede medieløsninger som hjelper arbeidsgivere med å nå rett målgruppe.
Den senere tids innovasjoner omfatter blant annet forbedringer i vår grunnleggende søke- og matchteknologi, samt lanseringen av vårt teknisk avanserte ”behavioural targeting”-produkt, - Career Ad Network. Dette er en del av Monsters brede produktportefølje som inneholder alt fra konstnadsfrie verktøy for hvordan håndtere kandidater til fullt integrerte Talent Management-systemer.


Velkommen til Monster!

Les mer om å rekruttere med Monster
©2011 Monster - Alle rettigheter reservert - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW - V: 2018.23.0.54-306